Offentliggørelse af revyholdet 2023

CPH Culture
5/5
Dagbladet
5/5
Morten Buckhøj
4/5
Jyllands Posten
4/5
Harmoniens Revyperler på Facebook
VELKOMMEN TIL HARMONIENS REVYPERLER
Sommerrevy med spritnye perler
Inden for de nye retningslinjer fra regeringen er det alligevel blevet muligt at opføre revy. Max Hansen vender tilbage til Rødvig med en række spritnye revyperler og sammen med hele revyholdet får du hermed muligheden for årets revyoplevelse.

Revyperler har i samarbejde med Lokale Reklamer og Billsbar.dk sammensat en spændende pakke, med smagsoplevelser og Danmarks eneste sommerrevy – den anmelderroste sommerrevy, Harmoniens Revyperler med Max Hansen, Anne Karin Broberg, Jeff Schjerlund og Mathias Grove.

Den 14. august kl. 16.30 eller 15. august kl. 16.30 på Harmonien i Rødvig – Rødvig Hovedgade 2, 4673 Rødvig.

Max Hansen
Revyskuespiller, instruktør og kunstnerisk leder

Max Hansen har 6 gange tidligere optrådt på Harmoniens revyscene. Første gang i 2009, hvor Rødvig for første gang kom på det professionelle revylandkort. I 2014 vendte revyen efter landsturné tilbage til Rødvig og Max Hansen debuterede samtidigt som kunstnerisk leder og instruktør. Han førte revyen i Rødvig videre til og med 2018 med anmelderroste 5-stjernede revyer. På revy-CV’et har Max Hansen, udover medvirken i stort set alle landets revyer, også modtaget prisen som Årets Revykunstner (Årets Dirch) i 1991. I 2017 blev Max Hansen udnævnt som Æreskunstner ved Revyernes Revy.

I Harmoniens Revyperler kan vi forvente, at Max Hansen vil sammensætte endnu en omgang stærke, underholdende og velvalgte revynumre.
Spørger man Max direkte, tør han godt love spritnye revyperler med lattergaranti. Revyrygtet fortæller, at rekvisitøren blandt andet skal indkøbe 1 kamel, 3 pistoler og 100 bajere.

Anne Karin Broberg
Revyskuespiller

Anne Karin har tidligere medvirket i revy på Harmonien i 2015, 2016 og 2017 og vender nu tilbage til Rødvig. Anne Karin blev i 2017 hædret som Årets Revykunstner i Revyernes Revy for hendes medvirken i Rødvig Revyen. Anne Karin har medvirket i ikke færre end 29 revyer. Ved et nærstudie af Anne Karins kunstneriske CV vil man opdage at hun har gjort sig bemærket 3 gange ved det danske Melodi Grand Prix – senest i 1993, hvor hun høstede en fin 3. plads.

I Harmoniens Revyperler kan vi forvente en Anne Karin, der med sit komiske talent og stærke sangstemme, vil give publikum både grin og en fryd for det musikalske øre. Anne Karin har – som én af de få – viden om hvad der blev af Kaj fra Solitudevej – og måske vil hun løfte sløret i Harmoniens Revyperler.

Jeff Schjerlund
Revyskuespiller

Jeff Schjerlund er et særdeles lovende talent inden for revygenren. Jeff er uddannet på Fredericia Musicalakademi og har deltaget i en række musicals og i Wallmans i Cirkusbygningen. Han revydebuterede i 2019 i Menstruprevyen med flotte anmeldelser. Jeff Schjerlund har tidligere haft en finger, eller retter sagt en fod, med i revy på Harmonien, idet han har været koreograf på Rødvig Revyen.

I Harmoniens Revyperler kan vi forvente en Jeff Schjerlund med ungdommens energi, krydret med en stærk sangstemme og et stort komisk talent, fortolke perlerne med overraskelser og indlevelse. 

Rygtet siger, at han også kan steppe – men hvorvidt det bliver muligt at opleve i Harmoniens Revyperler i 2020, vides ikke ved revypressens deadline.

Mathias Grove
Pianist og Kapelmester

Mathias Grove uddannet pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har siden 1994 arbejdet professionelt som pianist, kapelmester, komponist, arrangør og dirigent i diverse orkester-, kor- og teatersammenhænge.  

I Harmoniens Revyperler kan vi forvente, at opleve Mathias’ musikalske arrangementer, som bringer den musikalske side af revyen op blandt de bedste.

Presse

Herunder kan du downloade pressefotos af årets revyhold. For yderligere oplysninger skriv til presse@revyperler.dk

Premieren er den 23/7-2020 med start kl. 18.00. Skriv til presse@revyperler.dk for presseadgang

Skuespiller, instruktør og kunstnerisk leder – Max Hansen
Skuespiller
Anne Karin Broberg
Pianist og kapelmester
Mathias Grove
Skuespiller
Jeff Schjerlund
Følg os
SoMe
INSTAGRAM
FACEBOOK
Kontakt
VORES REVYKONTOR
Rødvig Hovedgade 2, 4673 Rødvig
E-MAIL ADRESSE
kontakt@revyperler.dk
REVY- OG BILLETTELEFON
7020 5602
Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få besked når der er nyt omkring prets revy

Siden bruger cookies for at sikre den bedste brugeroplevelse.